PLE MUNICIPAL 17 d’abril de 2018

ORDRE DEL DIA:
1. MODIFICACI脫 DEL PRESSUPOST 2018: Ens abstenim. No 茅s el nostre pressupost. Tot i aix貌, celebrem que els beneficis de l’Empresa Municipal d’Aig眉es reverteixin en millores pel poble.
2. Aprovaci贸 definitiva ORDENAN脟A DE PROTECCI脫 DELS ANIMALS:聽L’ordenan莽a que aprovem per regular la conviv猫ncia amb els animals i la seva protecci贸, 茅s una gran oportunitat de demostrar l’harmonitzaci贸 de vells principis i tradicions amb les sensibilitats emergents al nostre municipi.
3. MOCI脫 PER L’ALLIBERAMENT DELS PRESOS POL脥TICS. Moci贸 presentada pels grups municipals del PDECat, la CUP i ERC per l’alliberament dels presos pol铆tics, el retorn dels exiliats i la den煤ncia de la deriva antidemocr脿tica i autorit脿ria de l’Estat espanyol.
No 茅s hora d’esperar pactes d’un estat intransigent, ni clem猫ncia d’un sistema polititzat. Lluita constant, democr脿tica i persistent i avan莽ar cap a la vict貌ria final. Anar-hi, anar-hi i anar-hi!
“Mil esker Euskal Herria, zuongandik jaso dugun sostenguagatik. Elkartasuna herrien arteko samurtasuna da. Ez gara inoiz gehiago bakarrik izango” #AltsasukoakASKE
4. MOCI脫 EN SUPORT a l鈥橭NG PRO ACTIVA OPEN ARMS:聽Les pol铆tiques de la UE en mat猫ria de refugiades s贸n pol铆tiques criminals. Volem Recordar que hi ha un mili贸 de refugiats les fronteres d’Europa. Tot el suport a @openarms_fund que ha rescatat m茅s de 58.000 persones en dos anys.
5. MOCI脫 SOBRE EL CONSORCI RICARD FORTUNY:聽El nostre objectiu prioritari 茅s millorar les condicions laborals de les treballadores de manera efectiva. Demanem que es retiri la moci贸 i es treballi conjuntament tal com s’havia parlat pr猫viament.
6. MOCI脫 RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA:聽la RGC 茅s 煤til per貌 insuficient sin贸 s鈥檃companya d鈥檜na reforma fiscal valenta, si no abordem l鈥檌mpost de patrimonis o si no fem mesures, en definitiva que vagin a tocar privilegis. Mesures que la CUP es va quedar sola defensant en l鈥櫭簂tim debat pressupostaris de la generalitat. Recordem que 聽el 4% del la poblaci贸 de Catalunya t茅 m茅s rendes que el 96% de la resta de poblaci贸. Al cal i a la fi, la pobresa nom茅s s鈥檈xplica per una acumulaci贸 de la riquesa i la 煤nica soluci贸 茅s redistribuir-la.聽Ara qui t茅 les compet猫ncies per executar les Rendes de Ciutadania 茅s l鈥橢stat Espanyol, si no s’executa 茅s perqu猫 tenim les institucions clarament intervingudes!
7. MOCI脫 PER UNA ORDENACI脫 INCLUSIVA DELS ESPAIS P脷BLICS:聽Aquesta moci贸 no 茅s una soluci贸 a la c铆nica Ordenan莽a de Civisme. 脡s un peda莽 i fa refer猫ncia a una de les prohibicions injustes de la mateixa ordenan莽a, fet que la valida. Nosaltres demanem la derogaci贸 de la mateixa ordenan莽a!
8. MOCI脫 EN DEFENSA DE LA LLIBERTAT D’EXPRESSI脫 I ART脥STICA. Moci贸 presentada pel grup municipal de la CUP, en defensa de la llibertat d’expressi贸 i art铆stica i per la llibertat de Pablo Has茅l i Valt貌nyc:聽Per la plena llibertat d’expressi贸, avui presentem una moci贸 en suport a @valtonyc i @PabloHasel. Ens volen callades i obedients i #NoCallarem
9. MOCI脫 DE SUPORT AL CDR. Moci贸 presentada pel grup municipal de la CUP:聽Els CDR van n茅ixer per fer front a la repressi贸 imposada l’1OCT i ara lluiten per fer front als embats antidemocr脿tics de l’Estat. N+ amb organitzaci贸 popular i desobedi猫ncia hem avan莽at i avan莽arem cap a la Rep煤blica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.