Noel Viñas Serrano (5)

34 anys. Barri de Sant Julià. Regidor de la CUP a l’Ajuntament de Vilafranca durant tota aquesta legislatura. Ha participat des dels 15 anys a l’Esquerra Independentista en col·lectius com l’Assemblea de Joves de Vilafranca – CAJEI. Tècnic en Promoció per la Igualtat de gènere. Actualment, treballa en una empresa del món del vi.

Maria Ramon Martínez (4)

38 anys. Barri de la Barceloneta. Regidora a l’Ajuntament de Vilafranca del 2019 al 2022. Militant de l’Esquerra Independentista des de fa anys i sòcia del Casal Popular de Vilafranca. És graduada en Humanitats, postgraduada en Tecnologies d’edició digital i màster de professorat. Docent. 

Muntsa González Illa (3)

45 anys. Nascuda a Barcelona i vivint al barri de l’Espirall des de 2005. Militant de la CUP i sòcia del Casal Popular la Gueralda. Forma part de la mesa Territorial de l’Alt Penedès i n’és la representant a l’òrgan de governança de la candidatura al Parlament de Catalunya. Tècnica en conservació i restauració de béns culturals, en l’actualitat treballa com a dibuixant i docent.

Txus Magallón Mora (2) 

59 anys. Barri del Centre. Militant de la CUP. Pare de família. Activista social a diferents organitzacions locals, nacionals i internacionals. Especialitzat en Drets Humans i intervenció Psicosocial. Estudis de Belles Arts, Arquitectura Tècnica i Psicologia.

Marta Soler Parellada (1)

33 anys. Barri de Sant Julià. Militant de la CUP, membre de La Barraca i sòcia del Casal Popular La Gueralda, ha participat des dels 15 anys a diferents col·lectius de l’Esquerra Independentista. És graduada en Ciències Polítiques i Gestió Pública i estudis en Administració i govern electrònic. Ha treballat a diversos comerços de la Vila.

Mireia Mata Calero (s7)

25 anys, veïna del barri de l’Espirall i actualment del Centre. Tècnica d’Integració Social. Actualment, és monitora esportiva a la Bauma Escola d’Escalada i des dels 18 anys monitora de lleure pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Castellera dels Xicots de Vilafranca des del 2005 i ara forma part de la tècnica d’aquests.

Ricard Parera Ràfols (s1)

41 anys, Barri del Centre. Compagina l’activitat musical amb la docència a l’ EMM M. Dolors Calvet. Ha cursat estudis de Magisteri Musical a la UB i Grau Superior de Bateria al Conservatori del Liceu. És soci i membre de la junta del Jazzclub Vilafranca des d’on realitza tasques de programació i gestió cultural.

Laura Ledesma Delgado (12)

34 anys. Barri de La Girada. Mestra d’Educació Infantil i pedagogia terapèutica. Va pertànyer al MIV. En l’actualitat treballa en una escola pública de Vilafranca.

Maria Ferrerons Sánchez (10)

36 anys. Barri de Les Clotes. Llicenciada en Ciències Ambientals, professora de secundària. Va formar part de l’Assemblea pels Drets Socials. Membre de la Bresca, grup de consum transformador del Casal Popular la Gueralda. Ha estat regidora de l’Ajuntament de Vilafranca del 2015 al 2017.

Ermengol Torrents Insensé (s8)

41 anys. Barri del Centre. Pare. Membre de la Barraca. Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport, i postgraduat en direcció estratègica de Pimes. Soci del CEP i ex diable. Treballa en producció cultural.

Anna Viader Cerdà (s9)

33 anys. Barri del Poblenou. Nascuda a Mataró, arribada a Vilafranca gràcies a la gralla i el sac de gemecs. Membre de la coordinadora de música tradicional de Vilafranca, sòcia de La Gueralda i de la Bresca, i militant feminista. Professora de matemàtiques a secundària, treballa per portar la coeducació i les pedagogies feministes a l’aula.

Roger Eras Castro (16)

36 anys. Barri de l’Espirall. Des de jove ha participat en diferents col·lectius de l’esquerra independentista. Representant sindical per Intersindical-CSC al Comitè d’Empresa de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. És Tècnic en Imatge per al Diagnòstic. Treballa a Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf. Casteller i responsable de sanitat dels Xicots de Vilafranca.

Blanca Ferré Carreras (20)

44 anys. Barri del Centre. Delegada sindical per l’Intersindical a l’Institut del Teatre on treballa actualment com a professora d’arts al batxillerat escènic del Conservatori Professional de Dansa. Llicenciada en Arts Escèniques, especialitat d’escenografia, actualment cursa el Màster d’humanitats especialitzat en Arts. Ha dissenyat i confeccionat bona part del vestuari de la FM de Vilafranca i ha estat pregonera de la Festa Major 2022.

Otger Amatller Gutierrez (21)

Barri del Poble Nou. Psicòleg especialitzat en promoció de la salut i Màster en drogodependències per la Universitat de Barcelona. Regidor  a l’Ajuntament de Vilafranca del 2003 al 2009. Pare de dos adolescents estupendos.

Marcel Martinez Mañé (13)

37 anys. Barri de Sant Julià, actualment treballa d’administratiu en una empresa d’instal·lacions local. Regidor a l’Ajuntament de Vilafranca del 2015 al 2019 i actualment milita al col·lectiu La Barraca. Músic aficionat, fa al voltant de 20 anys que toca en diversos conjunts musicals de la vila i altres indrets. És soci del CEP i afeccionat als esports de muntanya.

Ingrid Vilanova Karlsson (15)

62 anys. Nascuda a Londres i vivint al barri del Centre des de 2018. Ha estat militant de Nacionalistes d’Esquerra. Traductora i professora d’anglès. Participa com a tertuliana a Penedès TV.

Vanesa Rafecas Figueras (7)

45 anys. Mare d’acollida d’un adolescent Sahrauí en pla d’estudis. Militant de la CUP, sòcia del Casal popular La Gueralda, sòcia d’Òmnium Cultural i activista en diferents associacions de cooperació amb el poble sahrauí. Tècnica de compres, en una empresa de la comarca.

 

Fèlix Casanellas Berges (s5)

36 anys. Informàtic i professor de secundària. Apassionat de les arts escèniques, forma part de les companyies Criatures i La Treva. És membre de La Gueralda i del grup de consum La Bresca. Milita al col·lectiu antipatriarcal El Taló d’Aquil·les.

Francesc Oliva Bueno (14)

47 anys. Barri del Centre. Regidor de l’Ajuntament de Vilafranca del 2018 al 2019. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha estat vinculat a moviments educatius contra la segregació escolar. Assessor fiscal.

 

Arnau Cobo Vives (6)

33 anys. Barri de l’Espirall. Nascut a Sant Boi de Llobregat però membre dels Castellers de Vilafranca des de 2009. Militant del Casal Popular La Gueralda, La Barraca i d’El Taló d’Aquil·les, ha participat des dels 18 anys a diferents col·lectius de l’Esquerra Independentista, fent-ho ja a Vilafranca des de 2017. És llicenciat en Història, màster en Història del Món i postgrau en Anàlisi del Capitalisme Contemporani, i es dedica a la docència de les Ciències Socials a secundària i batxillerat. També forma part del Ball de l’Àliga de Vilafranca.

 

Jordi Padró Farré (s10)

46 anys. Barri de les Clotes. Formador i dissenyador gràfic. Militant de la CUP, participa del Centre de Documentació de l’Esquerra Independentista (CDEI) i de l’Arxiu Serra i Puig (arxiu de la CUP). Interessat en activisme gràfic, és coautor del llibre “Difon la idea! Memòria gràfica de l’Esquerra Independentista. Adhesius 1969-2019”.

Xavier Navarro Domenech (s4)

58 anys. Veí durant 20 anys del barri de les Clotes i actualment veí del Molí d’en Rovira. Militant de la CUP des de l’any 2004 i regidor a l’Ajuntament de Vilafranca del 2007 al 2015 i conseller comarcal des de l’any 2011 al 2012. Soci d’Òmnium Cultural. Treballa a una agència de publicitat.

Gemma Casas Urpí (s3)

27 anys. Veïna de Castellví de la Marca. Militant de l’Ateneu Popular X des de fa 10 anys i sòcia de la Baula Xarxa Solidària, organització antirepressiva que treballa en suport a les persones represaliades del la Vegueria Penedès. Treballa com a cap d’administració en una acadèmia d’anglès de la vila.

Júlia Pujol Martí (8)

22 anys. Barri del Centre. Militant de la CUP, ha participat des dels 17 anys a diferents col·lectius de l’Esquerra Independentista. És graduada en Filologia Catalana i cursa un Màster de Formació del Professorat. Actualment, és monitora esportiva i professora de llengua catalana. Castellera dels Verds i membre del Ball de Pastorets de Vilafranca.

 

 

 

Marina Vizcaya Rodríguez (s2)

25 anys. Militant de la CUP. Monitora i membre de la junta d’Univers Penedès. Ha estat membre del SEPC Vilafranca. Treballa en una botiga al centre de la vila i com a responsable de RRHH en una empresa de lleure.

Marc Martín Solé (11)

23 anys. Barri del Poble Nou. Graduat en Enologia a la URV i actualment exerceix com a enòleg a un celler del Penedès. Ha estat membre del SEPC Vilafranca. És membre dels Castellers de Vilafranca i del Ball de Bastoners.

 

Marta Raventós Cuscó (18)

42 anys. Viu de lloguer al barri de Sant Julià. Mare de la Queralt i el Nil. Sociòloga. Treballa en l’impuls de l’economia social i solidària i acompanya a la creació i enfortiment de projectes col·lectius i cooperatius. Sòcia del Casal popular La Gueralda, membre d’un grup de consum i d’una associació de defensa de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. Ha estat regidora a l’Ajuntament de Vilafranca de gener a octubre 2018.

 

 

Núria Carbó Ràfols (17)

33 anys. Barri de Sant Julià. Llicenciada en periodisme, actualment treballa a Òmnium Cultural. Representant al Consell Polític i forma part de la mesa Territorial de la CUP de l’Alt Penedès. Ha format part de la Barraca de Vilafranca i és sòcia del casal popular La Gueralda. Va ser cap de l’AEiG Pere II i Santa Maria de Foix i balladora del Ball Pla.

 

Txell Carbó Solé (s6)

41 anys. Actualment, al barri del Poble Nou, però ha hagut canviat de llar diverses vegades a causa dels anomenats desnonaments invisibles. Llicenciada en sociologia, postgraduada en gestió de conflictes públics i instructora en ioga. Treballa com a tècnica en economia social i solidària al Baix Llobregat. Sòcia del Casal Popular La Gueralda i exmembre del grup de consum La Bresca.

Jose A. Barberà Molina (9)

67 anys. Barri de Les Clotes. Viu al carrer Beneficència des del 1981. Jubilat. Treballava a Correus i Telègrafs. Llicenciat en Filosofia. Soci d’Òmnium i de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

Miquel Cartró Boada (19)

61 anys. Barri de Sant Julià. Militant de la CUP. Activista cultural, solidari i social. Poeta especialitzat en poesia eròtica. Llicenciat en Filologia Catalana i Postgrau en comunicació corporativa. Treballa a l’Ajuntament de Vilafranca.