Vanesa Rafecas Figueras (5)

41 anys. Veïna del barri de Sant Julià. Mare d’acollida d’un adolescent Sahrauí en pla d’estudis. Militant de la CUP, sòcia del Casal popular (va formar part de la gestora) i activista en diferents associacions de cooperació amb el poble sarahui. Tècnica Administrativa i CFSP en logística i compres, actualment a l’atur.

Txus Magallón i Mora (3)

55 anys. Barri del Centre. Militant de Constituents Per la Ruptura. Pare de família. Activista social a diferents organitzacions locals, nacionals i internacionals. Especialitzat en Drets Humans i intervenció Psicosocial. Estudis de Belles Arts i Arquitectura Tècnica, en l’actualitat cursant grau de Psicologia.

Noel Viñas Serrano (1)

30 anys. Barri del Poblenou. Actualment militant de la CUP i soci del Casal Popular de Vilafranca, ha participat des dels 15 anys a l’Esquerra Independentista en col·lectius com l’Assemblea de Joves de Vilafranca – CAJEI. Tècnic en Promoció per la Igualtat de gènere, actualment treballa realitzant tallers per la igualtat de gènere i la prevenció de la violència de gènere a Instituts.

Maria Ramon Martínez (2)

34 anys. Barri de la Barceloneta. Militant de l’Esquerra Independentista des de fa anys i sòcia del Casal Popular de Vilafranca. És graduada en Humanitats i Postgraduada en Tecnologies d’edició digital. Actualment treballa de dependenta i de monitora de menjador.

Laia Santís Martí (4)

30 anys. Barri del Poble Nou. Militant de la CUP des de fa una desena d’anys, i militant de l’organització Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional). Educadora Social, màster en feminisme i mestra de formació. Actualment treballa de mestra d’Educació Primària en una escola del Penedès. És regidora de la CUP a l’Ajuntament de Vilafranca des del 2015 i consellera al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Jose Barberà Molina (10)

63 anys. Barri de Les Clotes. Viu al carrer Beneficència des de l’any 1981. Jubilat. Treballava a Correus i Telègrafs. Llicenciat en Filosofia. Soci d’Òmnium Cultural i de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

Maria Ferrerons Sánchez (8)

32 anys. Barri de les Clotes. Llicenciada en Ciències Ambientals, professora de secundària. Va ser membre de l’Assemblea pels Drets Socials. Participa a un grup de consum. Ha estat regidora a l’Ajuntament de Vilafranca des del 2015 al 2017.

Francesc Oliva Bueno (7)

44 anys. Barri del Centre. Militant de la CUP i ferm defensor de l’educació pública. Format en Ciències Polítiques, és comptable i a vegades prova d’escriure. Fa de regidor a l’Ajuntament de Vilafranca.

Laura Ledesma Delgado (9)

30 anys. Barri de La Girada. Mestra d’Educació Infantil, màster en Neuropsicologia i Educació. Actualment treballa en una escola pública de Vilafranca. Va pertànyer al MIV. És la representant al Consell Escolar Municipal.

Oriol Perelló Cuadras (6)

41 anys. Barri del Poble Nou Llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona. Exerceix de professor de llengua catalana i literatura a l’Institut Eugeni d’Ors, on també ocupa el càrrec de coordinador pedagògic. Militant de la CUP des del 2003. Va ser representant de la CUP al Consell Escolar Municipal i al Consell pel Català.

Fèlix Casanellas Berges (S1)

32 anys. Barri de l’Espirall. Informàtic i docent. Motivat per les arts escèniques i la divulgació tecnològica. Ha format i forma part de diferents entitats de la vila com l’esplai GEP i el Casal Popular de Vilafranca.

Marcel Martínez Mañé (21)

33 anys. Milita des de fa anys a l’Esquerra Independentista, en les lluites per la universitat pública i en defensa de la llengua i cultura catalanes. Fa de regidor a l’Ajuntament de Vilafranca des del 2015. Membre del Casal Popular de Vilafranca.

Meritxell Tardà Ros (13)

40 anys. Mare. És integradora social i treballa en el sector de la discapacitat intel·lectual. Actualment, delegada del comitè d’empresa, i lluitant pel dret de les treballadores del sector de la discapacitat. Membre de Som Alternativa.

Jonatan Carbó Casanellas (15)

43 anys. Barri de la Barceloneta. Pare de 3 fills. Músic. Concertista i professor d’orgue a escoles de música de la vegueria. Afiliat al Sindicat de Músics Activistes (SMAC). Participa en diverses associacions de difusió musical.

Clara Cols Torras (20)

36 anys. Barri del Centre. Llicenciada en història de l’art, ha cursat estudis de violí i teatre. Codirigeix la Sala Flyhard de Barcelona i treballa com a pedagoga teatral a Vilafranca. Vinculada a l’AMPA de l’Estalella Graells.

David Sanchez Rodon (S2)

66 anys. Barri de les Clotes. Format en arts plàstiques i màrqueting, i administració d’empreses. Fundador de l’associació per a la creació del Col·legi de Dissenyadors Gràfics. Va estar sindicat a la CNT. Ensenya dibuix i pintura a persones jubilades.

Jaume Ramon Martínez (11)

41 anys. Barri de les Clotes. Forma part del grup de treball d’habitatge de la CUP. Ha militat en col·lectius de l’Esquerra Independentista del Penedès des de finals dels 90. Ha treballat de transportista i en diverses fàbriques de la comarca.

Marina Vizcaya Rodriguez (17)

21 anys. Viu a Mas Bermell. Ha estat membre del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans. Ha estudiat atenció a persones en situació de dependència i cursa un grau de gestió administrativa. Treballa de monitora de lleure i dependenta. Comparteix la gestió d’Univers Penedès.

Laia Gallart Milà (S8)

35 anys. Barri de Sant Julià. Enginyera tècnica en informàtica de gestió. Treballant en una distribuïdora de vins. Grallera dels Falcons de Vilafranca. Membre dels Ministrers de Vilafranca i dels Músics per la Llibertat de l’Alt Penedès. Sòcia d’Òmnium Cultural.

Marc Martín Solé (S9)

19 anys. Barri del Poble Nou. Estudiant d’enologia a la URV. Ha estat membre del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans. Actualment és membre dels Castellers de Vilafranca i del Ball de Bastoners de Vilafranca.

Robert Ferrando Cusiné (S5)

42 anys. Llicenciat en arquitectura i comunicació audiovisual, treballa com a arquitecte. Pare de dos fills. Fa anys va ser monitor de les colònies de Penyafort i membre del Ball de Figuetaires de la Festa Major.

Anna Benach Puig (18)

33 anys. Barri del Poble Nou. Estudia el grau de Llengua i Literatura Catalanes. Es dedica al negoci familiar centenari, del qual n’és la 5a generació. Va ser monitora del GEP durant 8 anys i va ballar al Ball de Bastoners de Vilafranca . És sòcia d’ Òmnium Cultural.

Rosa Isart Parellada (12)

41 anys. Barri de Sant Julià. Vinculada a l’associacionisme de Vilafranca des dels 17 anys. Ha estat membre de l’Ampli (Associació de Músics del Penedès), excol·laboradora de Ràdio Vilafranca i Canal20. Implicada en el moviment social i feminista.

Daniel Esplugas Sánchez (19)

40 anys. Barri de les Clotes. Pare de dos fills. Treballa de tècnic informàtic. És soci de cooperatives que aposten per un nou model econòmic com Coop57 i Som Energia i també d’entitats que lluiten a favor dels DDHH com Amnistia Internacional i UNICEF.

Marta Raventós Cuscó (S3)

38 anys. Barri de les Clotes. Mare i sociòloga. Treballa en projectes d’economia social i solidària a Barcelona. Usuària diària del precari servei de transport públic. Membre del Casal Popular de Vilafranca i del Grup de consum la Bresca. Regidora a l’Ajuntament el 2018.

Andrea Gomez Olivares (S4)

31 anys. Barri de Sant Julià. Formada en educació infantil i pedagogia terapèutica. Actualment treballa en un centre d’educació especial públic a l’Hospitalet de Llobregat. Va formar part de l’esplai GEP.

Marc Álvarez Calvo (16)

33 anys. Barri de les Clotes. Educador social i soci d’una cooperativa d’iniciativa social. Actualment és membre dels Diables de Vilafranca i també de la colla castellera dels Xicots de Vilafranca.

Xavi Navarro Domènech (S10)

54 anys. Barri de les Clotes. Vinculat a la CUP de Vilafranca des del 2003. Va començar la seva militància a l’Esquerra Independentista el 1982. Regidor a l’Ajuntament de Vilafranca entre els anys 2007 i 2015 i conseller comarcal el 2011 i 2012.

Jana Jubert Soler (S7)

21 anys. Barri de la Girada. Militant del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans. Ara, a la Comissió Promotora de la Iniciativa Legislativa Popular per la rebaixa dels preus públics a les universitats catalanes. Estudiant de comunicació audiovisual a la UPF. Monitora del MIV.

Miquel Cartró Boada (S6)

57 anys. Veí del barri de les Clotes. Llicenciat en filologia catalana. És membre de L’Agrícol, d’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana – AELC i dels Xicots de Vilafranca. Afiliat al sindicat Comissions Obreres. També és coautor de llibres de contes solidaris amb el poble sahrauí.

Tere Cano Barrera (14)

58 anys. Barri del Centre. Treballa d’educadora social. Mare de 4 fills i àvia. Exmembre d’AFABAR (Associació de Famílies Acollidores de Barcelona).