Aquest agost, hi seguirem sent.

Bon estiu! Seguim!
Bon estiu! Seguim!

Aquest agost, la CUP de Vilafranca, deixem enrere el ritme polític habitual per acollir la calma estiuenca i per tornar el setembre amb més força. No obstant això, aquest agost, hi seguirem sent.

Contentes del darrer ple de juliol, en què vam presentar dues mocions de la mà de dues entitats (com són la PAH i la Plataforma d’afectats per la ICAM) i van ser aprovades per unanimitat. Debat al ple, reflexió i aprovació i poder donar veu, al consistori, a tantes realitats silenciades.  Així doncs, seguirem pensant com des de l’ajuntament podem capgirar Vilafranca, perquè és la institució més propera al poble i ens ha de permetre bastir espais polítics actius i oberts.

Seguirem donant voltes a com podem treballar pel Procés Constituent engegat, des del municipalisme, perquè els ajuntaments han de ser el primer camp de batalla d’aquest procés de ruptura amb l’Estat. I reafirmant que no acatarem les ordres del Tribunal Constitucional, perquè per nosaltres la desobediència és l’únic camí possible cap a l’alliberament social i nacional del nostre país.

També hi serem als carrers i a plaça per Festa Major, gaudint de la més típica amb les qui fan poble. No, segurament no ens veureu gaire al balcó, ja sabeu que som d’una altra pasta i que ser-hi hi som, però a peu de plaça com el poble, perquè el projecte polític de la CUP passa precisament per bastir altres models de fer i entendre la política, i tot allò que sigui un privilegi de SER regidores, més enllà de la pròpia tasca de FER de regidores, no va d’acord amb la nostra manera transparent i igualitària d’entendre la política institucional.

Hi serem també acompanyant la Festa Major Popular, el 26 a la 21ena penjada d’estelades a Santa Maria i als actes que es desenvoluparan tot el dia a la plaça Jaume I. I hi serem a “La Barraca” de la Plaçade l’Oli, els dies de festa major, eixamplant oferta cultural i lúdica festamajorenca i gaudint d’unes festes autogestionades i populars!

Tornarem el setembre amb les piles carregades, preparades per entomar un 11S al carrer, i esperem trobar-vos-hi a totes, perquè la mobilització popular és l’única garantia perquè el procés sobiranista no descarrili. La mobilització social ha plantejat alternatives en clau rupturista i és aquí on hem de seguir insistint. Per tant,  sigui al carrer o a les institucions hi seguirem sent, treballant per la independència com a eina de transformació social, com a eina per canviar-ho tot.

Bon estiu! Seguim!

CUP Vilafranca

Leave a Reply

Your email address will not be published.