COMUNICAT | COMUNICAT DE LA CUP DE VILAFRANCA DAVANT LA SUSPENSIÓ DEL VIJAZZ I LA FESTA MAJOR DE VILAFRANCA

Després que el dimarts s’anunciés la suspensió de dos dels actes més multitudinaris que se celebren a l’estiu a Vilafranca, el Vijazz i la Festa Major, des de la CUP de Vilafranca volem fer un seguit de consideracions al respecte.

Celebrem que l’equip de govern i el màxim responsable de la vila hagin rectificat i que s’hagi acabat imposant la raó davant la situació de crisi sanitària, econòmica i social, originada per l’impacte de la COVID19, que estem vivint. Considerem que hagués estat una greu irresponsabilitat seguir amb la celebració d’aquests dos esdeveniments ja que les darreres dades sanitàries indiquen que la pandèmia no està ni molt menys eradicada.

D’altra banda, davant la suspensió del Vijazz, demanem al govern que recuperi, el més aviat possible, els 55.000 euros públics que inicialment va aportar a un acte privat com és el Vijazz, i els destini al Pla de Xoc social i econòmic, en tant que en aquests moments el més urgent és fer front a l’actual crisi que molts vilafranquins i vilafranquines estan patint.

Igualment, des de la CUP de Vilafranca volem aprofitar per donar tots els ànims i suport als administradors i administradores de la Festa Major 2020. Esperem que l’any que ve la puguem celebrar tal i com es mereix, i que sigui veritablement irrepetible.

 

Candidatura d’Unitat Popular

Vilafranca del Penedès, 10 de juliol de 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.