COMUNICAT | La CUP demana a l’alcalde Pere Regull que retiri la bandera espanyola de la casa de la Vila

 

WhatsApp Image 2017-02-17 at 19.33.32Davant del requeriment que ha rebut l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per part del Govern espanyol perquè es col·loqui la bandera espanyola al consistori vilafranquí, des de la CUP volem fer un seguit de declaracions:

  1. Entenem el requeriment realitzat per part de la Delegació del Govern espanyol a l’Ajuntament com una amenaça a la sobirania local i a l’Ajuntament de Vilafranca.
  2. Aquest requeriment demostra i és un nou exemple de l’ofensiva nacionalista espanyola del govern del PP de Madrid sobre el poble català i en aquest cas, vilafranquí, i que demostra quines són les seves prioritats davant la situació política en què ens trobem.
  3. Instem a l’actual alcalde de Vilafranca, el senyor Pere Regull, a mantenir un posicionament ferm respecte el procés sobiranista i a desobeir el requeriment del govern espanyol. Davant d’aquesta opció trobarà el suport de la CUP.
  4. Condemnem que l’equip de govern hagi obeït uns tribunals que pretenen apuntalar i legitimar el projecte polític espanyol i condemnar tot un poble que vol ser lliure.
  5. La CUP de Vilafranca continuarà treballant perquè el govern de la Generalitat de Catalunya no actuï de la mateixa manera que l’alcalde Pere Regull i es mantingui ferm davant la possible prohibició del referèndum.
  6. Des de la CUP entenem que s’han de centrar els esforços en el camí, sense dilacions, cap a la independència del poble català i que cada pas que es faci des dels nostres ajuntaments en aquest sentit, ens aproxima a la nostra llibertat, per això instem a desobeir les ordres de l’Estat Espanyol, perquè entenem que el procés d’alliberament nacional del nostre país no serà sense desobediència.

Leave a Reply

Your email address will not be published.