La CUP de Vilafranca presenta la quinzena edició de la seva publicació “L’arrel”

Entre els continguts hi destaquen una entrevista a l’Anna Gabriel, exdiputada de la CUP al Parlament i actualment exiliada a Suïssa

La CUP de Vilafranca ha presentat en roda de premsa avui dimecres la publicació de l’Arrel que actualment compleix la quinzena edició. L’Arrel va néixer de la necessitat de fer públic el treball que la CUP de Vilafranca fa dins i fora de l’Ajuntament, així com per fer crítica social i explicar el nostre ideari polític.
Durant l’última legislatura des de la CUP, han anat publicant diverses revistes monogràfiques com una sobre habitatge i una altra sobre educació, però en aquest cas i donada la proximitat de les eleccions municipals, han volgut realitzar una valoració de tot el treball fet durant els últims 4 anys.
Dins dels continguts hi destaca una entrevista a l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel on valora, des de l’exili, la situació política actual de Catalunya i de l’independentisme, i què representa la celebració de les properes eleccions municipals.
En l’Arrel hi trobaran també articles de diferents àmbits temàtics on es reflecteix el treball que ha fet la CUP de Vilafranca a l’Ajuntament així com un recull de les mocions presentades o encapçalades. A més a més de l’entrevista a l’Anna Gabriel doncs, hi podran trobar articles sobre feminisme, habitatge, educació, autodeterminació o antirepressió, i evidentment, una valoració de la legislatura que està a punt d’acabar i un resum del total de les mocions presentades en cada àmbit.
La portada ha estat confeccionada pel pintor penedesenc Lluís Masachs i s’ha inspirat en els últims mesos de mobilitzacions populars.
S’han realitzat 10.000 exemplars de la publicació, que seran repartides durant els pròxims dies per tots els habitatges de Vilafranca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.