L’Esquerra Independentista de Vilafranca dóna suport amb les “27 i més” encausades de la UAB

Som 27 i més

  • 27 membres de la Comunitat Educativa de la UAB estan imputats per defensar la Universitat Pública 
  • Una xerrada i la presentació d’una moció al ple de Vilafranca com a mostres de suport amb les encausades 

L’Esquerra Independentista de Vilafranca dóna suport a les “27 i més” persones encausades de l’Universitat Autònoma de Barcelona. El suport passa per una xerrada i la presentació d’una moció per part de la CUP al proper ple dimarts dia 27 de setembre.

El passat abril del 2013 uns 200 estudiants ocupàven el rectorat de la UAB per reivindicar uns preus públics accessibles per a tothom i la baixada de taxes universitàries, en definitiva, una educació pública i de qualitat. Arran d’aquests fets l’equip de govern de la UAB denúncia membres del moviment estudiantil, que acaba amb imputacions posteriors a diferents membres de la comunitat educativa.

Davant d’aquest nou cas repressiu, l’Esquerra Independentista ha organitzat una xerrada el proper dijous dia 22 a les 19.30h al Casal Popular de Vilafranca, en què dos dels imputats explicaran la seva realitat. Aquesta xerrada serà dinamitzada pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans- SEPC. D’altra banda la CUP presentarà una moció al ple del proper dimarts dia 29 de setembre, en suport amb aquests encausats, ja que alguns d’ells són persones de la comarca.

L’Esquerra Independentista se solidaritza amb aquesta causa perquè estan en contra de les actuals polítiques privatitzadores que estan convertitn l’educació pública en un priviliegi i perquè entenen que defensar l’educació pública no és cap delicte.

Per més informació sobre el cas podeu accedir a https://som27imes.wordpress.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.