NOTÍCIA | La CUP de Vilafranca posa en valor la fiscalització que han fet del govern en la gestió dels pisos del carrer Migdia

Remarquen que el que es posa en coneixement davant l’Oficina Antifrau de la Generalitat és l’expedient de construcció dels pisos per part de l’equip de govern del PDcat i PSC.

Els cupaires assenyalen que aquest és un procediment normal i recorden que una de les tasques de l’oposició és la de control del govern.

Des de la CUP de Vilafranca indiquen que des del govern vilafranquí, i concretament l’alcalde Pere Regull amb les seves declaracions a la premsa de la setmana passada, ha intentat confondre a la població de Vilafranca. En aquest sentit, la CUP aclareix que el que van fer va ser posar en coneixement de l’Oficina Antifrau la gestió dels pisos del carrer Migdia per part del govern, i que en cap cas van referir-se a la Fundació Amàlia Soler o a la seva activitat.
La formació expressa que s’han dedicat a fer la seva feina que en aquest cas és la de fiscalització del govern en una gestió en la qual consideren que hi podria haver indicis d’irregularitats en l’àmbit econòmic, de procediment i gestió, i de caire legal, com bé s’indica a l’informe que es va presentar la setmana passada a l’Oficina Antifrau i que és públic, ja que està penjat a la web de la formació.

Els cupaires fan una crida a la calma i recorden que l’Oficina Antifrau és un organisme públic de la Generalitat que vetlla per la bona gestió de totes les administracions i que l’únic que farà és fer un informe jurídic que remetrà a les dues parts. Igualment, afirmen que aquest és un procediment habitual i de normalitat democràtica. Només en el cas que la gestió hagi estat irregular es trametrà aquest informe a instàncies judicials.

La formació remarca que la seva responsabilitat i compromís com a caps de l’oposició i amb la ciutadania, és la de controlar el govern i les instàncies de poder i que aquesta fiscalització és un element bàsic i preceptiu en qualsevol sistema democràtic. Insisteixen que, per moltes desqualificacions que rebin per part de l’equip de govern, seguiran exercint aquesta tasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.