NOTÍCIA | La CUP de Vilafranca presenta la llista i el programa electoral amb què concorrerà les eleccions

La formació anticapitalista es posiciona com l’única garantia per governar sense els partits de l’actual sociovergència

La CUP de Vilafranca va presentar dissabte en un acte a la plaça de la verema la llista i el programa electoral amb què concorrerà a les eleccions municipals del 28 de maig. La llista, que l’encapçalaran Marta Soler, Txus Magallón, Muntsa González, Maria Ramon i Noel Viñas, va ser ratificada prèviament en una assemblea general celebrada a l’escorxador, així com els eixos i les propostes més destacades del programa electoral amb què la formació es vol convertir en una alternativa a l’actual govern sociovergent. 

L’acte, que va presentar l’exregidor a l’Ajuntament Llorenç Casanova i on va fer un repàs de l’experiència dels 20 anys de la CUP a l’institució municipal, també va comptar amb la presència de la diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, Laia Estrada que va voler remarcar la importància de consolidar projectes com és el cas de la CUP de Vilafranca. 

Per la seva banda, el Txus Magallón i la Muntsa González, número dos i tres de la llista electoral respectivament, van destacar i desgranar els quatre eixos i les propostes més destacades del programa electoral per canviar la cara a Vilafranca, uns eixos i propostes que van encarades a la idea central d’assegurar tots els drets per a totes les persones que viuen a la vila, ja que consideren que sense drets garantits no es poden tenir mai vides dignes per a totes i tots. Entre les propostes més destacades hi ha la creació d’una empresa pública de serveis municipals, ampliar el parc municipal d’habitatges per a ús social i protegit i d’emergència, l’aplicació de la fiscalitat progressiva en serveis essencials i municipals com per exemple a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, o l’ampliació de la regidoria en polítiques feministes i LGTBIQ+, entre moltes altres propostes.

Per concloure l’acte, l’alcaldable Marta Soler, acompanyada per una gran part de les persones que formen part de la llista electoral, va remarcar-ne “que són una representació de tot el teixit de la Unitat Popular que hi ha a Vilafranca, amb persones dels diferents col·lectius i organitzacions de l’Esquerra Independentista i els moviments socials”, i a més va destacar que és una llista amb persones “amb molta experiència, tant militant com de rodatge dins la institució, per tant preparada per entomar qualsevol responsabilitat de govern”. Soler també va remarcar que la CUP “volem guanyar a Vilafranca, des de baix i l’esquerra, governant des del i per al poble”, i va insistir que “no farem el joc ni pactarem amb Junts ni el PSC, ni farem el joc d’intentar-ho com van fer altres partits fa quatre anys”. En aquest sentit, la formació anticapitalista es va posicionar com l’única garantia per governar sense els actuals partits que conformen l’actual sociovergència. 

Les persones que conformaran la llista electoral de la CUP de Vilafranca són:

1- Marta Soler Parellada

2- Txus Magallón Mora

3- Muntsa Gonzalez Illa

4- Maria Ramon Martinez

5- Noel Viñas Serrano

6- Arnau Cobo Vives

7- Vanesa Rafecas Figueras

8- Júlia Pujol Martí

9- Jose Antonio Barberà Molina

10- Maria Ferrerons Sánchez

11- Marc Martin Solé

12- Laura Ledesma Delgado

13- Marcel Martínez Mañé

14- Francesc Oliva Bueno

15- Ingrid Vilanova Karlsson

16- Roger Eras Castro

17- Núria Carbó Ràfols

18- Marta Raventós Cuscó

19- Miquel Cartró Boada

20- Blanca Ferré Carreras

21- Otger Amatller Gutierrez

Suplents:

1- Ricard Parera Ràfols

2- Marina Vizcaya Rodriguez

3- Gemma Casas Urpí

4- Francesc Xavier Navarro Domenech

5- Fèlix Casanellas Berges

6- Txello Carbó Solé

7- Ermengol Torrents Insensé

8- Anna Viader Cerdà

9- Jordi Padró Farré

10- Mireia Mata Calero

Leave a Reply

Your email address will not be published.