Per st Jordi…. roses, llibres… i l’ARREL!

Aquest any, per Sant Jordi, us tornem a portar una publicació, una mica més humil que les anteriors edicions de l’Arrel, però feta amb el mateix entusiasme de sempre: un especial sobre el dret a l’habitatge. Si en voleu una, diumenge tindrem parada tot el dia a la Rambla Nostra Senyora. Us hi esperarem encantades amb Arrels, roses, llibres i material divers!

Us presentem un breu diari molt visual amb informació en matèria d’habitatge, perquè el dret a un habitatge digne està essent vulnerat actualment i presenta vàries problemàtiques com ara el fet que destinem gran part del nostre sou anual a pagar un lloguer. A més d’una breu pinzellada sobre temes d’interès en matèria d’habitatge, expliquem quines són les propostes polítiques com a CUP en aquest àmbit. Tot plegat acompanyat d’unes precioses il·lustracions del pintor vilafranquí Lluís Masachs.

A la parada de Sant Jordi també repartirem butlletes pel referèndum d’autodeterminació, tot fent campanya pel sí al referèndum i pel sí a l’alliberament social i nacional del nostre país, sí a la independència!

Bona diada de Sant Jordi a tots i a totes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.