La Coordinadora Feminista del Penedès presenta els actes del 8 de març

Sota el lema “Tornp8marçnar a reivindicar el 8 de març #noésnormal” la coordinadora ha engegat una campanya de sensibilització

 

La Coordinadora Feminista del Penedès presenta diversos actes amb motiu del proper 8 de març, dia internacional de la dona treballadora. Sota el lema “Tornar a reivindicar el 8 de març no és normal, cada dia és 8M” la coordinadora, formada per diferents col·lectius de l’esquerra independentista, agrupa un seguit d’actes i una campanya política que culminarà amb la presentació d’una moció per part de la CUP al ple municipal del mes de març.

La campanya política que proposen té com a objectiu la . Per exemple que t’acomiadin per estar embarassada, la violència masclista, que la majoria de polítics del país siguin homes o que t’escoltin menys per ser dona. Editaran un vídeo que relata conductes que no són normals i que són un reflex de petites violències quotidianes que patim pel fet de ser dones, concloent que encara queda molta feina per fer més enllà de la igualtat.

La moció que presentaran al ple proposa la constitució d’una comissió, formada per representants polítics, membres del consell per la Igualtat i entitats que treballen per la igualtat a la vila, encarregada de crear un protocol contra les agressions sexistes als esdeveniments festius i d’oci nocturn de la Vila.

Entre els actes que han planificat trobem una xerrada sobre Palestina de solidaritat internacionalista des d’una perspectiva feminista a càrrec d’Irene Esteban (Brigada Feminista per Palestina, PPCC), el proper 3 de març a les 19.30h al Casal Popular. Amb aquest acte donen el tret de sortida a la campanya “Tenim feina”, que seguirà amb el Llançament del vídeo d’inici de campanya el dimarts dia 6 al vespre, i es podrà veure a les xarxes com Twitter @tenimfeina. Els altres actes que formen part de la campanya són el mateix dimecres dia 8, a les 20h en què convoquen una Concentració i lectura del manifest a la plaça de la vila, que conclourà amb una performance a càrrec del grup de teatre local “Et al.” i que acompanyarà la gent pels carrers de la vila des de la plaça de la Vila fins al Casal Popular, on s’emetrà un documental anomenat “I tu, qui ets’”, Documental Interactiu sobre Coeducació.

Dijous dia 9 a les 18.30h al Casal Popular tindrà lloc una Xerrada sobre “Drets laborals i feminisme” a càrrec de Joana Badia, militant i secretaria nacional de lluita feminista de la Coordinadora Obrera Sindical, i finalment divendres dia 10 a les 22.30h al Casal Popular podrem gaudir d’uns Monòlegs a càrrec de la companyia vilanovina “Inconyables”.
Podeu seguir els actes i d’altres esdeveniments de la Coordinadora Feminista del Penedès, al TW @tenimfeina

 

8mcartell

Leave a Reply

Your email address will not be published.