La CUP acusa Pere Regull de mentir i reclama la retirada de la bandera espanyola de l’Ajuntament

IMG_20170227_160906La CUP ha acusat l’alcalde de Vilafranca del Penedès d’haver mentit als grups municipals i a tots els vilafranquins en tot l’afer de la bandera espanyola, li reclama de nou que retiri la bandera espanyola de l’ajuntament i que es convoqui a tots els partits sobiranistes per acordar una estratègia conjunta en defensa de la sobirania municipal.

Després d’haver demanat en diverses ocasions l’expedient judicial sobre l’afer de la bandera espanyola, finalment (arran de la instància presentada per la CUP el passat 27 de febrer) l’alcalde ha fet públic l’expedient. Com consta en el mateix, l’ajuntament no va presentar cap recurs davant dels requeriments, desmentint que l’ajuntament hagués fet tot el que estava a les seves mans per plantar cara a aquesta imposició, i en cap moment s’amenaça amb inhabilitació de l’alcalde tal com havia assegurat Pere Regull en declaracions davant dels mitjans de comunicació com a justificació per executar la sentència. L’única amenaça que es recull en l’expedient és la possibilitat de multar amb 1.000€ a l’alcalde si no la penjava.

La CUP considera que la gestió de l’alcalde sobre aquesta qüestió ha estat nefasta, amb ocultació d’informació, mentides, nocturnitat i una falta de respecte absoluta als grups de l’oposició i als vilafranquins i vilafranquines.

Malgrat tot, la CUP es mostra oberta a trobar una solució per resoldre aquesta situació.

La CUP demana a Pere Regull que retiri la bandera espanyola en primera instància i després s’habiliti una trobada entre els grups sobiranistes per tal de fer front comú en defensa de la sobirania municipal. Per la CUP aquest front comú és el primer que s’hauria d’haver habilitat un cop es va rebre el primer requeriment.

La CUP espera que aquesta voluntat de diàleg i de solució sigui entomada pel govern municipal i que es pugui retornar a l’estat anterior al conflicte que ha generat la penjada de la bandera espanyola.

Candidatura d’Unitat Popular.

Vilafranca del Penedès, 1 de març de 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.