La CUP de Vilafranca engega motors presentant l’equip que impulsarà la candidatura de la pròxima legislatura

Són cinc persones que s’han compromès a liderar el projecte de la formació per a les pròximes eleccions municipals i la legislatura que comença el maig del 2019.

La CUP de Vilafranca va aprofitar la celebració de la seva Assemblea General el passat dissabte al matí, on hi van assistir una cinquantena de persones, per presentar l’equip de treball que farà d’eix en la preparació de la candidatura de les pròximes eleccions municipals.
Aquest equip inicial, format per la Maria Ramon, el Noel Viñas, el Txus Magallón, la Vanesa Rafecas i la Laia Santís,  s’ha compromès a impulsar la precampanya i la campanya, la conformació de la candidatura per a les pròximes eleccions municipals i a liderar el projecte de la formació de cara a la propera legislatura.
Durant l’assemblea, els cupaires, amb una clara voluntat de ser alternativa de govern, es van definir com una garantia en la lluita pels drets socials, la defensa de l’autodeterminació, de fermesa contra el feixisme i en la construcció de totes les sobiranies i també com la formació capaç de buscar els límits de la institució en la millora de les condicions de vida de les classes populars. Així doncs, amb aquesta assemblea general i la presentació d’aquest equip inicial, els cupaires agafen força i engeguen motors per encarar les eleccions municipals del maig del 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.