NOTÍCIA | La CUP de Vilafranca comença un cicle d’assemblees obertes pensant en les pròximes eleccions municipals

Aquest dissabte hi ha la primera, on es faran diagnòstics i propostes sobre diferents àmbits i d’on sorgirà el programa polític per la pròxima legislatura.

La formació anticapitalista comença a encarar les eleccions municipals del maig del 2019 i ho fa amb una assemblea oberta que es durà a terme durant aquest dissabte 29 de maig al local dels Falcons de Vilafranca.
Amb la pregunta “Com creus que hauria de ser Vilafranca si governés la CUP” els cupaires volen que d’aquestes assemblees en surtin propostes en clau de govern. Així doncs, hi haurà diverses taules de debat on es farà la diagnosi i les posteriors propostes de govern sobre àmbits com l’educació, la sanitat, l’habitatge o la cohesió social.
Des de la CUP de Vilafranca consideren molt importants aquestes assemblees, ja que el caràcter obert d’aquestes permetrà aportacions de gent que no participa habitualment de les dinàmiques de la CUP, i és d’aquí d’on en sorgirà el programa polític per tal de governar a partir del maig del 2019. Així doncs, des de la formació de l’Esquerra Independentista s’ha convidat a gent d’associacions i col·lectius per tal que els debats siguin el més plural possible.
A més de l’assemblea oberta durant la jornada també hi haurà servei de ludoteca, vermut, dinar popular i música tradicional a càrrec del músic Marcel Casellas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.