La CUP de Vilafranca ha iniciat el procés de participació per a l’elaboració del seu programa polític per a les eleccions municipals del 2019

 Una cinquantena de persones va participar en l’Assemblea Oberta que els cupaires van realitzar aquest dissabte al local dels Falcons de Vilafranca

Durant el procés participatiu van sorgir propostes de canvi en àmbits com habitatge, gènere, cultura o medi ambient.

Aquest dissabte 29 de setembre la CUP de Vilafranca va començar a posar fil a l’agulla en l’elaboració del seu programa polític de cara a les eleccions municipals del maig del 2019. Com ja és habitual en la formació de l’Esquerra Independentista ho va fer a través d’una Assemblea Oberta on hi va participar gent de diversos col·lectius i entitats de la vila i des d’on van començar a sorgir propostes de canvi en diferents àmbits importants per la vila.
La jornada es va iniciar amb diferents taules de debat d’àmbits com medi ambient, territori, urbanisme i mobilitat; habitatge; educació i ensenyament; cultura, TIC i esports; democràcia, transparència i participació; treball, cohesió social i economia; salut i sanitat; i Gènere. Les propostes que van sorgir de les taules es van portar a debat en una assemblea on hi van participar totes les assistents, una cinquantena de persones, que anteriorment s’havien distribuït en les taules de debat. El dia va acabar amb un vermut musical dut a terme pel músic Marcel Caselles i un dinar popular.
Des de la formació anticapitalista valoren molt positivament aquest tipus d’assemblees, ja que entenen la participació ciutadana com un dels seus motors indispensables. Així doncs, animen a la població de Vilafranca a participar en la propera Assemblea Oberta que tindrà lloc durant el mes de novembre, a les comissions de treball i espais de debat que s’aniran obrint en els mesos vinents i a fer les seves aportacions en qualsevol àmbit per tal que quedin recollides el màxim de sensibilitats en el projecte final a presentar a les pròximes eleccions municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.