NOTÍCIA | La CUP de Vilafranca engega motors per encarar la campanya de les municipals de l’any vinent.

L’actual regidor Noel Viñas anuncia que no es presentarà com a cap de llista a les eleccions del 2023.

La formació cupaire va fer la segona Assemblea General aquest passat dijous a l’Escorxador, per tal de començar a encarar els comicis municipals del maig del 2023. En aquesta assemblea, que hi van participar una trentena de persones, militants i simpatitzants de la CUP i membres de les diferents organitzacions de l’Esquerra Independentista de Vilafranca. Al llarg de l’assemblea es va debatre sobre aspectes organitzatius del projecte, la preparació del programa polític, el calendari a seguir o l’elaboració de la llista electoral.

Un dels temes més destacats de la trobada va ser l’anunci de Noel Viñas, actual regidor i cap de llista a les últimes eleccions municipals, de no repetir novament al capdavant de la llista electoral de la CUP de Vilafranca per a les eleccions municipals del maig del 2023. Així doncs, es produirà un relleu al capdavant de la llista electoral de la candidatura,  fet habitual en la formació, ja que consideren que els regidors i regidores de la CUP de Vilafranca actuen de manera circumstancial, amb un alt compromís amb el projecte i per representar-lo sense aspiracions de dedicar-se professionalment a la política però sí amb el màxim rigor i responsabilitat, i a més afegeixen que tots i totes les militants de la CUP estan preparades per participar en la política municipal. A partir d’ara i durant els pròxims mesos la formació obrirà un procés de debat sobre quines han de ser les persones que estaran al capdavant de la formació a les pròximes eleccions municipals, així com altres aspectes com per exemple l’elaboració del programa polític. 

La pròxima assemblea general dels cupaires està prevista que sigui durant el mes de novembre on ja es debatran temes exclusivament relacionats amb la precampanya i campanya electoral per a les eleccions municipals del maig del 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.