NOTÍCIA | La CUP de Vilafranca presenta al·legacions al projecte de rehabilitació d’equipaments de l’Espirall

La Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca ha presentat aquesta setmana al·legacions a la proposta de projecte de rehabilitació dels equipaments per a Centre Cívic i la plaça Doctor Bonet que forma part  de l’actuació 3.01 del Projecte d’Intervenció Integral del barri de l’Espirall, i que està actualment a exposició pública.
En aquestes al·legacions polítiques es demana que es replantegi el projecte aprovat inicialment, donant compliment a les necessitats detectades en el programa Llei de Barris i, que es respecti el procés de participació ciutadana que es va dur a terme.
La CUP consideren que les Obres de Reforma dels equipaments i Plaça Doctor Bonet, no donen resposta a les necessitats detectades i enumerades per llei de barris des del 2010 fins el 2017. Aquestes obres preveuen dur a terme una reforma interior que en redistribueixi els espais actuals, mantenint també l’ús general d’equipaments. Però a consideració de la CUP no es resolen les necessitats detectades en procés participatiu i es menysprea dit procés que va comptar amb molta participació ciutadana del barri de l’Espirall, tant persones a títol individual com entitats.
Per la CUP l’acceptació de les seves al·legacions permetria donar contingut social a les necessitats del barri de l’Espirall, i reafirmen la necessitat d’un centre cívic per al barri, així com un pla d’usos en la reforma d’aquestes equipaments de la plaça Dr. Bonet.
4 de juliol de 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.