NOTÍCIA | La CUP de Vilafranca presenta l’equip de persones que liderarà la candidatura a les eleccions municipals del 2023

És un grup format per persones militants de les diferents organitzacions de l’Esquerra Independentista i dels moviments socials vilafranquins 

D’aquest equip sortiran les cinc primeres persones que encapçalaran la llista electoral

La CUP de Vilafranca ha presentat l’equip de persones que serà encapçalarà la candidatura per a les eleccions municipals del mes de maig de l’any vinent. La tasca principal d’aquest grup de persones és el de comitè de campanya i d’elaboració del programa polític i pla de govern. Aquest grup motor treballa amb l’objectiu d’impulsar polítiques públiques que millorin la vida de les vilafranquines i vilafranquins i en garanteixin els seus drets essencials, així com coordinar totes les comissions que estan treballant en els diferents àmbits de la campanya electoral.

Les persones que conformen aquest equip que porta mesos treballant són la Júlia Pujol, la Vanesa Rafecas, l’Arnau Sanchez, el Marc Martín, el Txus Magallón, el Noel Viñas, la Muntsa Gonzalez, la Maria Ramon, l’Arnau Cobo i la Marta Soler, tots ells vinculats a diferents organitzacions de l’Esquerra Independentista per tal de fer un projecte d’Unitat Popular més cohesionador i transversal, més enllà de la CUP. 

“Portem mesos treballant amb el màxim rigor i compromís per elaborar un programa i un pla de govern que doni resposta urgent a les necessitats de tots els vilafranquins”, ha assegurat Marta Soler, una de les integrants de l’equip motor de la Candidatura. “L’actual govern de Junts i PSC treballa per un model de ciutat molt allunyat a la realitat de la majoria de la població. Hem vingut a revertir-ho per convertir Vilafranca en un lloc on viure-hi dignament”, ha afegit la portaveu. 

Els cupaires, com sempre, aposten per la coordinació col·lectiva de la Candidatura, “sense personalismes i amb la ferma convicció de disputar el discurs continuïsta i gris instaurat a l’Ajuntament sota el mandat de Junts i el PSC”. Per això, tot i que d’aquest equip en sortiran les cinc primeres persones que encapçalaran la llista, encara no presenten el candidat a les municipals del maig de 2023.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.