NOTÍCIA | La CUP de Vilafranca rebutja els privilegis reservats a les autoritats durant la Festa Major

Un any més, el regidor i la regidora de la CUP de Vilafranca no accepten els privilegis reservats a la classe política en el marc de la Festa Major de Vilafranca.

Des de la Candidatura d’Unitat Popular declinen oficialment tots aquells privilegis que s’atorguen a les anomenades “autoritats” durant la Festa Major de Vilafranca del Penedès i ho fan perquè el projecte polític de la CUP passa per bastir altres models de fer i d’entendre la política sense distincions ni relacions desiguals entre ciutadania i representants polítics.

En un any com l’actual, on a causa de la pandèmia de la COVID19, es viurà una Festa Major amb actes tradicionals i lúdics limitats, la CUP considera una mostra de respecte a tots els vilafranquins i vilafranquines no ocupar els llocs de privilegi, com és el balcó o les cadires reservades a les autoritats durant els diferents actes de la festa. És per això que viuran la Festa Major com la resta de vilafranquins i vilafranquines, des de les places i carrers de la vila i els espais habilitats per gaudir dels espectacles. Els cupaires defensen que l’ús del balcó de l’ajuntament per festes ha de ser un altre i per això actuen en conseqüència.

Per últim, volen agrair i felicitar la immensa tasca que han fet els administradors i administradores d’enguany i les moltes hores de feina altruista dedicada a un patrimoni col·lectiu com és el de la cultura i el de la Festa Major, i més en un any marcat per la pandèmia on de ben segur no ha sigut gens fàcil organitzar-la. També volen fer un reconeixement explícit a la implicació de tota la gent que conforma els balls, els grups de músics, les colles castelleres, així com a La Barraca (Festa Major Popular) i tothom qui aporta el seu granet de sorra a fer possible la festa i sense els quals no seria possible.

Finalment, des de la CUP de Vilafranca del Penedès desitgen una molt bona Festa Major a tothom!

Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès, 26 d’agost del 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.