NOTÍCIA | Txus Magallón formarà part del nou Secretariat Nacional de la CUP

Magallón és militant de l’assemblea local de Vilafranca del Penedès i membre de la Mesa territorial del Penedès.

Aquest passat cap de setmana, en el marc del Congrés Municipalista celebrat a Tarragona, la CUP ha presentat el nou Secretariat Nacional format per 15 persones, prèviament ratificat per la militància de base. Dins d’aquest equip hi figura el nom de Txus Magallón, militant de l’assemblea local de Vilafranca del Penedès, així com membre de la mesa territorial del Penedès i del grup de treball d’habitatge de la CUP nacional.

El Secretariat Nacional de la CUP és l’òrgan que coordina la gestió política de l’organització, i l’encarregat de desenvolupar i executar la línia política i els acords presos a les Assemblees Nacionals i als Consells Polítics. L’integren 15 militants, 11 dels quals han estat escollits mitjançant una candidatura col·lectiva i quatre, a través de candidatures individuals. El nou equip recull la diversitat present a l’organització, sent representatiu de la realitat de les assemblees locals i territorials on treballa la Candidatura, alhora que s’hi constata el compromís de seguir treballant en clau de Països Catalans. Igualment, la llista també compleix amb la paritat exigible a la seva organització.

Dels nous reptes que tindrà aquest Secretariat Nacional en destaquen el calendari institucional i electoral, on hi ha les eleccions municipals de l’any que ve al centre, i el repte de recuperar la mobilització i l’organització per generar les bases d’un nou embat nacional, social i democràtic als Països Catalans. Així, l’equip també té com a objectiu principal “esdevenir una eina imprescindible per fer avançar el país en la garantia de drets socials, nacionals i democràtics”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.