NOTÍCIA | La CUP omple la rambla de la Girada en l’acte de campanya pel sí al referèndum

El passat diumenge 24 de setembre, i davant d’una rambla de la Girada plena, la CUP va centrar el seu discurs de campanya pel sí al referèndum del pròxim 1 d’octubre en la importància de seguir mobilitzats per fer efectiu el referèndum.

Clara Cols va presentar l’acte, recordant que amb l’oportunitat de poder decidir el nostre futur també podrem millorar els nostres drets, uns drets socials que ja no poden esperar i que són bàsics per a tots i totes. Van protagonitzar l’acte Toni Ventura, alcalde de Sant Martí Sarroca i Aleix Auber, alcalde de Capellades.

Ambdós alcaldes, de la CUP, van exposar la importància de la mobilització popular com a motor per fer efectiu el referèndum, i com a motor de canvi per poder canviar la realitat en què vivim. També van insistir el la necessitat de seguir resistint els embats de l’estat espanyol, de manera pacífica, de sortir el carrer i desbordar les urnes el pròxim dia 1.

Finalment, la CUP de Vilafranca vol donar les gràcies a totes les persones que ahir van ser a l’acte per l’assitència en el seu acte de campanya, i agraeixen també la mobilització, els carrers plens i l’alegria i unitat dels darrers dies.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.