NOTÍCIA | Tres penedesencs escollits membres del Secretariat Nacional de la CUP

Ivà Gallego, Joan López i Laia Santís seran part d’aquest òrgan que desenvolupa i executa la línia política

La CUP ha renovat el Secretariat Nacional i la militància de base ha ratificat telemàticament la candidatura col·lectiva que es presentava. La renovació del Secretariat Nacional es va iniciar a l’Assemblea Nacional celebrada el passat 14 de juliol, a Celrà, amb la creació de l’Equip 50/60, encarregat d’elaborar una candidatura col·lectiva per a presentar a les eleccions internes del Secretariat Nacional.
El Secretariat Nacional de la CUP és l’òrgan que coordina la gestió política de l’organització, desenvolupa i executa la línia política i els acords presos a les Assemblees Nacionals i als Consells Polítics. L’integren 15 militants, 11 dels quals són escollits a través de candidatures col·lectives i quatre, a través de candidatures individuals. Un equip cohesionat, plural, que engloba diferents perspectives i experiències, equilibrat territorialment, pel que fa a gènere i edat.
En aquesta ocasió, i fruit del procés 50/60, es presenta una candidatura conjunta i quatre candidatures individuals.
D’aquest equip de 15 persones, 3 d’elles són del Penedès. Ivà Gallego, membre de l’Assemblea Local de la CUP de Santa Margarida i els Monjos, Joan López de Ribes, exregidor de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i Laia Santís, ex-regidora de l’Ajuntament de Vilafranca.
Aquest nou equip tenen present que la darrera etapa política ha sigut complexa, per això es comprometem, amb il·lusió i força, a desplegar propostes polítiques que permetin créixer la CUP com a moviment i assolir complicitats per tal de bastir una proposta política guanyadora pel conjunt de país. El seu objectiu principal és continuar fent de la CUP una eina vàlida de transformació social i d’alliberament nacional i de gènere pel conjunt dels Països Catalans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.