Que siguis tu l’únic govern que ens governa!

lallavorWEB

Aquest Sant Jordi va sortir a la llum La Llavor, la nostra publicació impresa en versió reduïda. Avui us en volem deixar l’editorial i l’accés a la publicació completa, que trobareu aquí.

Un any després de reformar, repensar i renovar el projecte de la CUP de Vilafranca, us presentem aquesta publicació amb la voluntat de mostrar-vos part de la feina que fem i com ens organitzem, així com alguns aspectes que segurament desconeixíeu de la gestió municipal.

Per nosaltres la política és cosa de totes i tots i, per tant, optem per una gestió municipal transparent, oberta, participativa i que posi les persones al centre de tota acció.
No cal dir que totes aquestes voluntats no casen amb les de l’actual equip de govern. Ens trobem amb un present difícil de gestionar: un govern que amaga informació i que està més preocupat per generar titulars que no pas per debatre i dialogar, més preocupat per generar la Vilafranca de la façana que en resoldre problemes i donar més protagonisme a la ciutadania.

Però nosaltres seguim entossudits que una nova Vilafranca és capaç de caminar, que hi ha formes de gestionar (d’autogestionar-nos) que no deixen de banda ningú, que podem tenir representants polítics que siguin veïns i veïnes, no pas polítics professionals, i que les entitats han de ser escoltades i impulsades a formar part del govern.

Perquè volem que siguis tu el govern. I perquè, en definitiva, volem que siguis tu l’únic govern que ens governa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.