La CUP, ERC i VeC critiquen la manca de transparència per part de l’ajuntament en la situació de l’hospital.

IMG-20150713-WA0003Les principals forces de la oposició fan una roda de premsa on denuncien la manca d’informació que hi ha sobre la situació de l’hospital comarcal i demanen també la convocatòria urgent del consell de la salut.

Arran de les dimissions ocorregudes en el si del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès, que gestiona l’Hospital comarcal. I dels reiterats incompliments dels compromisos de transparència per part de l’equip de govern els tres principals partits de la oposició han realitzat una roda de premsa on denuncien la manca d’informació que arriba per part de l’equip de govern sobre una situació tan sensible per la societat civil.

De la poca informació que es pot obtenir es dedueix que per part de la generalitat ja s’han incorporat diversos representants en el si del consorci, de manera que la representació del territori s’ha reduït substancialment. Fa temps també que no transcendeixen els pressupostos ni la situació de la situació de molts treballadors.

La Cup, ERC i Vec demanen la convocatòria del consell de la salut, òrgan amb representació de tots els partits de la vila a part de treballadors i professionals, per a posar llum sobre l’assumpte i donar la informació pertinent a la societat. També demanen un canvi d’actitud de l’equip de govern, que deixi d’actuar amagant informació i es postuli i s’impliqui clarament favorable a la salut pública. Aquests tres partits també denuncien les traves que es posen des de l’equip de govern per a que un dels representants al Consorci -dels tres que pot nomenar l’ajuntament- sigui de la oposició.

Ja per últim han denunciat la falsedat del titular sobre el segon ambulatori. Doncs es tracta d’un nou edifici però amb el mateix personal que l’anterior, de manera que no es tracta d’una ampliació de servei, sinó del mateix personal amb més espai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.