La CUP es reivindica com l’única alternativa per ‘fer fora’ la sociovergència vilafranquina

Marta Soler: ‘Som l’única alternativa que es presenta a l’alcaldia que mira per la vida de les persones i l’única garantia d’un govern d’esquerres’

La CUP de Vilafranca s’ha reivindicat com l’única alternativa a l’actual govern sociovergent. Ho ha fet durant l’acte central de campanya, celebrat a la plaça Constitució, davant de més d’un centenar de persones i, on també hi ha participat la diputada al Parlament de Catalunya, Eulàlia Reguant. “Som l’única alternativa que es presenta a l’alcaldia que mira per la vida de les persones que hi viuen. I som l’única alternativa real d’esquerres que vol un canvi radical a Vilafranca”, ha assegurat la candidata cupaire, Marta Soler. 

L’actual regidor, Noel Viñas, ha criticat l’acció del govern de Junts i PSC els darrers quatre anys, afirmant que les “velles polítiques són les mateixes receptes neoliberals de sempre, la mateixa cronificació de la pobresa i de l’exclusió social, i el mateix rodet i menysteniment cap a tota l’oposició”. Per la seva banda, la número tres a la llista, Muntsa González, ha reivindicat que la CUP és l’única candidatura que té un programa treballat transversalment des de la perspectiva de gènere i el feminisme i Txus Magallón, segon, ha insistit amb la urgència de “canviar-li la cara a Vilafranca i fora a la sociovergència” del govern vilafranquí. 

La CUP afirma que té propostes que vol dur a terme i que passen per ampliar el parc públic d’habitatges per garantir que tothom té accés a una vivenda digna, municipalitzar els serveis essencials per augmentar la qualitat de vida de les persones, apostar per l’accés universal a l’escola pública i de qualitat i garantir l’empadronament per a tothom. 

20 anys de lluita institucional

Enguany, la CUP de Vilafranca ha celebrat el vintè aniversari des que va aconseguir representació a l’Ajuntament. En aquest sentit, la candidata Maria Ramon, ha recalcat la feina feta pels diferents regidors i regidores de la candidatura durant aquests anys. A més, ha recordat que abans de tenir representació, a la institució “hi faltava una veu que defensés amb fermesa, un projecte d’esquerres i independentista i que fes d’altaveu a col·lectius i persones que no es veien representades en una allunyada classe política”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.