La CUP presenta una moció en suport als càrrecs electes investigats pel procés sobiranista

15094458_10209683310633978_525239949144009771_nLa CUP de Vilafranca presenta al proper ple municipal de dimarts 22 de novembre una moció en suport als càrrecs electes investigats pel Tribunal Constitucional en el procés cap a la independència.

Davant la persecució política que ha engegat l’Estat Espanyol cap als càrrecs electes que, per defensar el mandat popular del procés independentista, han desobeït les ordres del Tribunal Constitucional, la CUP ha vist necessari refermar la solidaritat i compromís del consistori amb els càrrecs electes i corporacions municipals que en l’actualitat tenen procediments judicials oberts.

La moció reivindica, doncs, solidaritat amb el regidor de Vic, Joan Coma, investigat per un presumpte delicte d’incitació a la sedició, i Montse Venturós, alcaldessa de Berga que es negà a despenjar l’estelada del balcó de l’Ajuntament en passats comicis electorals i donant resposta a una moció portada al ple per l’ANC i aprovada pel consistori.

Amb aquesta moció es vol donar clar suport als càrrecs electes investigats i, alhora, denunciar la judicialització de l’Estat cap al procés d’autodeterminació del poble català en l’impuls de processos democràtics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.