L’ESQUERRA INDEPENDENTISTA DE VILAFRANCA PRESENTA UNES JORNADES FEMINISTES AMB MOTIU DEL 25 DE NOVEMBRE

* Sota el lema “Limg_o2pt4aa teva indiferència i el teu silenci són complicitat” els diferents col·lectius de l’Esquerra Independentista presenten unes jornades feministes que es duran a terme aquesta setmana.

 

Amb motiu del 25 de novembre, dia internacional contra la violència masclista, l’Esquerra Independentista de Vilafranca presenta unes jornades feministes, que tenen com a objectiu la visualització i contra la realitat actual, en què la violència masclista continua present en el nostre dia a dia. Aquest 2016 ja han sigut assassinades 33 dones als Països Catalans.

És per això que proposen un seguit d’actes que reivindiquen que no podem seguir tolerant més atacs a la vida de les dones en cap de les expressions de l’opressió patriarcal. Amb aquestes jornades volen visibilitzar que la violència envers les dones segueix latent en molts espais de la vida quotidiana i cal combatre-la tant el 25 de novembre com la resta de dies de l’any.

Els actes prevists comencen divendres dia 25 amb una concentració a les 19h la plaça de la Vila on es llegirà el manifest d’enguany i segueixen amb una xerrada a càrrec del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans. Dissabte 26 les jornades es basen en un taller d’autodefensa feminista, seguit d’un vermut musical. A la tarda hi haurà l’acte central, xerrada sobre l’assetjament cap a les dones a l’espai públic a càrrec de Irantzu Varela, feminista, periodista i presentadora de “El Tronillo” a La Tuerka TV, i Anna Gabriel, diputada de la CUP-CC al Parlament de Catalunya. Un sopar popular i un concert a càrrec de “Pupil·les dilatives” finalitzaran les jornades. La majoria d’actes tindran lloc al Casal Popular de Vilafranca.

Els col·lectius que formen part de l’Esquerra Independentista són Arran, SEPC, Ateneu Popular X, Col·lectiu feminista La Ruda, Casal Popular de Vilafranca, La Barraca i CUP.

fb_img_1479206070563

Leave a Reply

Your email address will not be published.