La diputada per la CUP-AE Isabel Vallet serà dimarts dia 28 d’abril a Vilafranca

  • La CUP de Vilafranca organitza una nova xerrada, sota el títol de «El negoci de la sanitat catalana»
    Hi participaran Isabel Vallet, Albano Dante, coeditor de la revista «Cafè amb llet», i Sergi Farreras, membre del Comitè d’Empresa de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès
  • En aquesta ocasió, la xerrada organitzada per la CUP de Vilafranca té com a objectiu explicar com des de la Generalitat de Catalunya s’està desmantellant el sistema públic de salut, no només des de la perspectiva política de la diputada Isabel Vallet, sinó també des del coneixement de les investigacions realitzades per la revista “Cafè amb llet” i des del dia a dia dels treballadors i treballadores del nostre país.

El negoci de la sanitat catalanaPer una banda, la diputada Isabel Vallet aportarà la seva experiència com a representant de la CUP-AE a la Comissió d’Investigació sobre la Gestió en l’Àmbit Sanitari i les Relacions entre el Sector Públic Sanitari i les Empreses.

També intervindrà l’Albano Dante, coeditor de la revista Cafè amb Llet, reconegut mitjà de comunicació independent que des de l’any 2011 investiga el funcionament de la sanitat pública catalana i que ha denunciat en diverses ocasions, els interessos i lucre d’empreses privades.

I finalment, en Sergi Farreras, membre del comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, explicarà quina és la situació a l’Hospital Comarcal i com el personal sanitari està patint la progressiva precarització laboral i de servei del sector.

La xerrada tindrà lloc el proper dia 28 d’abril a les 19,30 a l’Escorxador de Vilafranca i podeu trobar més informació aquí

Leave a Reply

Your email address will not be published.