NOTÍCIA | #Dempeus: La CUP centra la seva campanya en la mobilització popular de l’1 d’octubre

Un dels cartells de la CUP pel 21-D assegura: “hem pres la humil decisió de no retrocedir“, i la candidatura ha centrat la campanya electoral amb el referèndum de l’1 d’octubre i la mobilització popular i les vagues generals com a coordinades polítiques. Altres lemes de campanya són tals com “poble que lluita mai no perd” o “ni permís per ser lliures ni perdó per ser-ho”.

Dempeus, lema central de campanya, dempeus contra la repressió i el 155. Per altra banda, també dempeus amb tots aquells canvis que volem desenvolupar i dur a terme en els pròxims mesos: desplegar la República proclamada el 27 d’octubre com a objectiu principal.

La CUP realitzarà actes per tot el territori, el pròxim diumenge 17 a les 12h a la plaça Penedès, com a acte central de campanya a la comarca i comptarà amb l’exdiputada i actual regidora de l’Ajuntament de Barcelona Eulàlia Reguant, el candidat número 5 per Barcelona i vilafranquí Jordi Salvia, el regidor de l’ajuntament de Sant Sadurní i també membre de la llista Jordi Pujol i presentat pel regidor vilafranquí Marcel Martínez.

Aquesta setmana també han estat al mercat de l’Espirall difonent el seu missatge polític, i el cap de setmana seran a la Fira del Gall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.