NOTÍCIA | La CUP inicia campanya davant d’un col·legi electoral 1-OCT

La Candidatura d’Unitat Popular ha iniciat, aquest dilluns dia 4 de desembre a mitjanit, campanya davant “Els Trinitaris”, espai que va ser col·legi electoral el passat 1 d’octubre. Ho han fet, d’acord amb les altres CUP d’arreu de Catalunya, “per reivindicar el paper de l’1 d’octubre i la mobilització de la gent”, assegura el candidat Jordi Salvia.

També recorden que estem davant unes eleccions completament excepcionals, ja que vivim en un estat d’excepció muntat per l’Estat Espanyol, i que es presenten a aquestes eleccions presenten, tot i que les consideren il·legítimes, amb tres objectius principals: aplicar la república, demanar la llibertat dels presos polítics i la retirada de les forces d’ocupació del nostre país, i desplegar un procés constituent que ens permeti definir quin model de país volem, com desplegarem la república i tornar a situar la garantia dels drets socials al centre de l’acció política.

La CUP planteja que el 21 de desembre ens trobem en una divisa: o llibertat o presó, o república o dictadura.  És en aquesta divisa on la CUP treballarà a partir del 21D.

La campanya de la CUP porta per lema “Dempeus”, i és una campanya, horitzontal i lluny de personalismes, on el poble i la seva gent són els protagonistes, com a motor de tot el procés i com a única garantia que el desplegament de la república sigui una realitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.