NOTÍCIA | La CUP demana al Consell Comarcal que repensi un contracte amb una empresa esquitxada per corrupció

L’empresa “Iniciatives i Programes” (Inipro) ha guanyat, un cop més, el concurs per gestionar el servei de joventut dels ajuntaments de la comarca.

La CUP demana al govern del Consell Comarcal de l’Alt Penedès que repensi o tiri enrere un contracte amb una empresa que està sent investigada per presumpte cas de corrupció. “Iniciatives i Programes” ha guanyat, per segon any consecutiu, el concurs per gestionar el servei de joventut dels diferents ajuntaments de la comarca de l’Alt Penedès.

En aquest cas, ha estat l’única empresa que s’hi ha presentat. No va ser així l’any anterior, en què s’hi van presentar vàries empreses, i la CUP ja va manifestar el seu desacord en la contractació de l’empresa en qüestió.

La CUP manifesta el seu desacord en la contractació de l’empresa esmentada, ja que, actualment, l’empresa de serveis “Iniciatives i Programes” està immersa en un procés judicial per l’anomenat ‘cas Inipro’, investigada per irregularitats en la contractació dels serveis socials a ajuntaments com Tarragona i Viladecans.

És per això que la CUP no dóna suport a la contractació feta pel Consell Comarcal i li demana que repensi el concurs o retiri el contracte. La formació independentista treballa i treballarà per unes institucions netes de corrupció, males pràctiques i en favor de la regeneració democràtica.

Vilafranca del Penedès, 15 de gener de 2018

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.