NOTÍCIA | Marcel Martínez anuncia que no es tornarà a presentar com a cap de llista de la CUP de Vilafranca

La formació va presentar la setmana passada un equip de cinc persones compromeses a liderar el projecte durant la pròxima legislatura

El portaveu de la primera força de l’oposició a l’Ajuntament de Vilafranca, Marcel Martínez, no repetirà com a cap de llista per la CUP de Vilafranca del Penedès. Ho ha anunciat avui dimecres durant el programa El Contrapunt de RTV Vilafranca. La decisió és totalment personal, per dedicar-se al seu projecte particular i centrar-se en la seva carrera professional. L’actual regidor, però, no deixa la CUP de Vilafranca ni l’Esquerra Independentista a la qual continuarà lligat com a militant de base i treballant per una Vilafranca socialment més justa i per la independència dels Països Catalans.

Com és habitual en la formació, a partir de les eleccions municipals del maig d’aquest any, es produirà un relleu al capdavant de la llista electoral de la candidatura, ja que els regidors i regidores de la CUP de Vilafranca actuen de manera circumstancial, amb un alt compromís amb el projecte i per representar-lo sense aspiracions de dedicar-se professionalment a la política però sí amb el màxim rigor i responsabilitat. Recordem que actualment cap dels seus representants cobra les retribucions de regidors que donen íntegrament al projecte polític de la CUP i gràcies a això han pogut mantenir una independència econòmica que els ha permès no demanar crèdits a bancs o caixes. A més, afegeixen que tots i totes les nostres militants estan preparades per participar en la política municipal.

Els cupaires van presentar durant l’Assemblea General de la setmana passada un equip de treball de cinc persones compromès a impulsar la precampanya i la campanya, la conformació de la candidatura per a les pròximes eleccions municipals i a liderar el projecte de la formació de cara a la propera legislatura. Aquestes, com ja es va anunciar la setmana passada, són: la Maria Ramon, el Noel Viñas, el Txus Magallón, la Vanesa Rafecas i la Laia Santís. L’elecció del o la cap de llista i la resta d’electes per a la candidatura es durà a terme en una assemblea a finals de març.

Des de la CUP de Vilafranca volen agrair enèrgicament la gran responsabilitat i el gran treball que ha fet el Marcel Martínez durant aquests quatre anys, així com la que han fet la resta de regidors i regidores de la candidatura durant tota la legislatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.