La CUP de Vilafranca agraeix el suport rebut en aquestes eleccions municipals per part dels vilafranquins i vilafranquines

2329 gràciesDes de la CUP de Vilafranca del Penedès volem agrair el suport rebut per part de la població vilafranquina a les eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig, i que ens ha permès consolidar-nos com a tercera força política a Vilafranca, i obtenir el tercer regidor, amb un increment de més de 700 vots. Per tant, volem agrair les 2.329 persones que han dipositat la seva confiança en el nostre projecte d’unitat popular.

Volem agrair també l’esforç del conjunt de persones que han col·laborat o participat de forma directa o indirecta en els processos participatius realitzats al llarg del darrer any, així com en la campanya electoral.

Volem recordar també que, més enllà de la política institucional, des de la CUP mantindrem l’acció política al carrer i defensarem les diferents lluites dels moviments i col·lectius socials, polítics i culturals que participen i activament a la Vila. El nostre compromís és també al costat de la lluita i el treball de les persones i entitats de la vila, més enllà del consistori vilafranquí.

Des de la CUP entenem que, com a força rupturista present al consistori vilafranquí, continuarem defensant el nostre programa polític per Capgirar la Vilafranca actual, en tots els espais, posant al centre de l’acció política a les persones i les seves necessitats.

Finalment, i davant dels resultats electorals, anunciem que el proper dilluns dia 8 de juny la CUP de Vilafranca celebrarà una assemblea oberta a les 19:30h al Casal Popular, on valorarem de manera col·lectiva els resultats electorals i debatrem sobre com encarar la propera legislatura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.