La CUP de Vilafranca dóna suport a les accions d’Obra Social de la PAH Alt Penedès.

Obra SocialDes de la CUP de Vilafranca hem denunciat en diverses ocasions la precarietat en la que moltes famílies han de viure i la importància del respecte cap a els drets bàsics d’habitatge, subministraments, educació o sanitat. I sobretot hem demanat que l’Ajuntament de Vilafranca assumeixi la tasca de garantir aquests drets com a acció prioritària de govern.

El passat ple del mes d’octubre, el govern de CIU i PSC va admetre que en aquest moment hi ha una llista d’espera de 29 famílies que necessiten accedir a un habitatge social que garanteixi el seu dret a viure dignament i alhora, la setmana anterior ple, vèiem també com la PAH identificava 42 habitatges buits propietat de la Sareb, la societat que gestiona els habitatges de 4 bancs rescatats.

Així doncs, ens trobem en un escenari on tot i que des de l’administració es tenen eines per garantir el dret bàsic de l’habitatge, moltes famílies no el tenen garantit.

Per aquest motiu la CUP de Vilafranca manifesta el seu suport a les darreres accions de la PAH Alt Penedès en el marc de l’Obra Social de la PAH, que busca garantir el dret a l’habitatge.

Mentre l’administració pública no doni solucions als greus problemes habitacionals i de pobresa energètica que pateixen les famílies de Vilafranca, qualsevol acció que garanteixi el dret a l’habitatge i als subministraments bàsics d’electricitat, aigua i gas, tindrà el suport de la nostra candidatura.

Des de la CUP de Vilafranca animem a la PAH Alt Penedès a seguir realitzant accions encaminades a garantir aquests drets i li oferim el nostre suport per a futures accions. A més, oferim també el nostre grup municipal com a eina a l’ajuntament per a presentar qualsevol moció, pregunta o proposta que vulguin dur al ple municipal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.