La CUP porta la seva llista electoral a aprovació

  • L’assemblea d’aquest dissabte 21 serà la culminació del procés participatiu d’elaboració de la llista.
  • S’han rebut 110 butlletes de participació en què s’han proposat 134 persones i 19 col·lectius i lluites a incloure a la llista.

A l’última assemblea oberta, el 7 de febrer, vam donar el tret de sortida al què ha estat una experiència participativa inèdita en el procés d’elaboració d’una llista electoral: durant quatre setmanes qualsevol vilafranquí podia fer arribar propostes de persones a incloure a la llista i col·lectius i àmbits a ser-hi representats.

Des de la CUP de Vilafranca fem una valoració molt positiva de la participació en aquest procés i ens reafirmem en què cal seguir treballant en aquest tipus d’experiències per aprofundir i avançar cap a dinàmiques de democràcia directa.

Com a resultat d’aquest procés, el proper dissabte 21 a les 11:30 a l’Escorxador es farà una assemblea oberta en la què es portarà a aprovació la proposta final de llista electoral, de la qual en destaquem la incorporació de persones provinents de diferents àmbits, la major presència de dones i la mitjana d’edat com a símptoma de la implicació de sectors més joves al projecte municipalista.

Des de la CUP agraïm la participació al procés d’elaboració de llistes, a la renovació del projecte polític i al disseny i desplegament de la campanya, i animem a tothom a assistir al què volem que sigui també una jornada festiva, en la qual hi haurà activitats infantils d’11:30 a 13:30 i concert-vermut amb el grup Atzavara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.