PRESSUPOSTOS MUNICIPALS AL SERVEI DELS VILAFRANQUINS/ES

infografia_pressupostos

 

Aquesta és la proposta que la CUP de Vilafranca vam fer al ple municipal en relació als pressupostos municipals, que van aprovar-se ahir dimarts dia 22 de novembre, d’esquena a la ciutadania (per la no participació d’aquesta) i amb els únics vots favorables de l’equip de govern sociovergent.

Per nosaltres hi ha uns pilars bàsics que cal tenir estrictament en compte en uns pressupostos municipals que passen per la participació ciutadana com a metodologia de treball, donar cobertura als serveis bàsics de les persones i una redistribució de les despeses de l’equip de govern justa i d’acord amb la realitat de la ciutadania.

Els pressupostos són una clara imatge del model de vila que cadascú vol. Nosaltres posem per davant les necessitats de les persones que la pedra, que només deriva a una Vilafranca encara més gris.

Tenim un pressupost que modificat, ens permetria augmentar i millorar les polítiques socials amb l’objectiu d’ajudar encara més a les famílies que pateixen la crisi. És per això que la CUP fem un seguit de propostes que ens
permeten millorar la qualitat de vida d’aquelles que vivim a Vilafranca.

Els pressupostos de la sociovergència són repetitius en les fórmules que proposen i poc eficients d’acord amb els resultats actuals. Nosaltres no hi vam donar suport perquè defensen un model de Vilafranca que no és el nostre model.

La CUP treballem i treballarem per uns pressupostos que ens permetin avançar cap als objectius del foment de la participació ciutadana, la justícia social i la igualtat d’oportunitats.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.