Demanem disculpes per l’error en el programa distribuït per les cases i reiterem el nostre suport a les entitats vilafranquines

20150512_191449Volem fer públic l’error que hem detectat en la revista resum del nostre programa que hem començat a repartir aquests dies porta a porta. La versió que vam enviar a imprimir no era la definitiva, així que, a més d’algunes faltes gramaticals i d’ortografia –inexcusables, ho assumim–, hi ha un error de contingut, on es pot llegir el següent: «No renovació de convenis i concessions amb entitats privades… el Consell Esportiu…». És evident que ens volíem referir a empreses privades –qualsevol que conegui la nostra proposta ho entendrà ràpidament– i no pas a entitats. El Consell Esportiu, doncs, no hauria d’haver estat citat en cap cas com a exemple, donada la seva naturalesa d’entitat i la seva innegable vocació de servei públic. El sentit de la nostra proposta anava dirigit a la no renovació de convenis amb empreses com Saba o  que gestionen serveis públics privatitzats com els serveis de funerària local.

Assumim l’error, demanem disculpes –en especial al Consell Esportiu– i emplacem a tothom a visitar la nostra web (esalestevesmans.cupvila.cat) per consultar la revisió del programa que penjarem entre avui i demà.

Aprofitem, a més, per reiterar el nostre suport a les entitats vilafranquines. Ningú  com la CUP creu tant en elles. És més, ningú com la CUP nodreix les seves propostes a partir del teixit associatiu de la vila –divers, ric i actiu–, i pocs tenen el convenciment que tenim nosaltres que són una de les millors eines per construir col·lectivament el nostre futur. La seva existència forma part de la nostra perspectiva i de la nostra definició de societat, i així ho hem demostrat donant-lis veu constantment des de les nostres plataformes (al carrer, als plens, als mitjans, etc.). Pensem que no exagerem si diem el vincle amb les entitats forma part del nostre ADN i no ens tremola la veu si diem ben alt que així seguirà sent.

D’altra banda, lamentem que algú hagi intentat magnificar i tergiversar el nostre error amb l’única intenció d’introduir un debat esbiaixat en base a un posicionament malintencionat i fals de la CUP. En qualsevol cas, la nostra acció en el dia a dia –i més enllà de l’efervescència i la febre electoral que ataca a alguns grups en aquestes dates– deixa palès quina és la nostra filosofia. Aquestes paraules, de fet, no fan més que refrendar el que tothom sap: que el nostre agraïment envers les entitats és infinit i que el nostre suport seguirà sent persistent i inesgotable. De fet, innegociable. La nostra capacitat d’avançar i millorar com a societat passa precisament per tota la gent compromesa i implicada que dedica el seu temps en benefici de la col·lectivitat. Convidem, doncs, als membres del partit que han iniciat la campanya difamatòria a retirar les seves injustificades acusacions.

Candidatura d’Unitat Popular

Vilafranca del Penedès

12 de maig de 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.