El diputat David Fernández serà a l’acte central de campanya de la CUP-Crida Constituent al Penedès

L’acte central serà el proper dijous 17 a les 19h a la plaça Constitució de Vilafranca i comptarà amb les intervencions de David Fernández, Gabriela Serra, Joan Garriga “Nana” i Laia Santís.

L’acte estarà protagonitzat per David Fernández, Gabriela Serra, candidata número 4 per Barcelona, activista social i referent en les lluites feminista, anticapitalista i antimilitarista; el candidat penedesenc Joan Garriga “Nana”, novè a la llista per Barcelona i ex-regidor de govern amb la UM-9 de Sant Pere de Ribes, i Laia Santís, regidora de la CUP de Vilafranca. L’acte comptarà amb intèrpret de llengua de signes i, en cas de pluja, es celebrarà a Cal Bolet.

Els parlaments es combinaran amb l’actuació musical de Cesk Freixas, cantautor penedesenc que també forma part de la llista de la CUP-Crida Constituent per aquest 27 de setembre, i en acabar hi haurà cava i pica-pica per als assistents.


Sota el lema “Governem-nos” des de la CUP-Crida Constituent plantegem clarament la independència cap a una república catalana, amb voluntat rupturista amb el règim del 78, el capitalisme i el patriarcat. Per aquest 27 de setembre la Candidatura d’Unitat Popular, que anem de la mà d’altres organitzacions de l’esquerra anticapitalista, presentem una proposta política basada en dos grans eixos: la ruptura amb l’Estat espanyol per tal d’assolir la independència dels Països Catalans i l’obertura d’un procés constituent que permeti construir sobiranies que omplin de contingut la independència.

Des de les candidatures de l’Alt Penedès també volem destacar l’agenda d’aquesta campanya a la comarca que, tot i que encara no està tancada, ja es preveu farcida d’actes, dels quals n’avancen els següents:

  • Diumenge 13 – Ordal (Subirats) a les 13h Vermut-tertulia a l’Ateneu ordalenc. Participa Joan Garriga “Nana”, representants de la llista CUP-CC a l’Alt Penedès i regidores Subirats APS-CUP.
  • Dijous 17 – Vilafranca (acte central territorial Penedès) 19h a la Plaça Constitució. David Fernández, Gabriela Serra, Joan Garriga “Nana” i Laia Santís. Actuació de Cesk Freixas
  • Divendres 18 – Sant Pere de Riudebitlles, a les 20h a les Escoles Velles. Aleix Auber (alcalde per la CUP de Capellades), Jordi Torrents i Gemma Pujades.
  • Divendres 18 – Sant Martí Sarroca, plaça Catalunya a les 20h, Toni Ventura i Anna Gabaldà, juntament amb actuació musical de la Fera Ferotge.
  • Dissabte 19 – Sopar popular i concert amb Rigodonians a Vilafranca, plaça de Milà i Fontanals.
  • Diumenge 20 – Mercat de Sta Margarida i els Monjos, carpa amb parada informativa sobre “Les pors i les fortaleses de la independència”
  • Dijous 24 – Sant Sadurní d’Anoia, 19h a la plaça de la Vila, amb Antonio Baños i Anna Gabaldà.
  • Divendres 25 – centre de La Bleda a les 20h, Victor Pujadó i Anna Baqués

(ho anirem actualitzant!)

Finalment, des de les Candidatures d’Unitat Popular de la comarca animem a tothom qui vulgui col·laborar activament amb la campanya a qualsevol municipi de l’Alt Penedès a contactar-los a través del correu cupvila@gmail.com.

acte_17-1

Leave a Reply

Your email address will not be published.