Preguntes del ple del dia 18 d’octubre de 2016

PREGUNTES

  1. El mes de juny es van comprometre a convocar reunió de la Llei de barris. Voldríem saber quan tenen pensat convocar-la.
  2. Voldríem saber quines són les zones de Vilafranca on es pot practicar la cacera?

– com estan delimitades/senyalitzades?

– com es fa compatible amb el senderisme, camins del vi…etc.?

– quina regidoria es la responsable de la regulació?

  1. El juliol passat vam demanar el percentatge d’alumnes per centre que van rebre ajuts a l’escolarització el curs passat, se’ns va respondre el conjunt dels ajuts a la Vila. Voldríem saber aquestes dades o percentatges separats per escoles (tant públiques com concertades), i en relació amb l’alumnat total del centre.
  2. Fa 5 mesos que ens van enviar documentació relativa a la WBS i hi faltaven els estatuts de la mateixa WBS. Al·legant la falta d’una signatura notarial i a dia d’avui no s’han transmès. Demanem còpia dels mateixos doncs entenem que 5 mesos és temps més que suficient com per haver resolt aquest problema.

– Ens agradaria tenir la informació sobre el nombre d’inscrits als diversos cursos impartits des de la WBS de forma directa o participada.

– Voldríem tenir un informe econòmic de la fundació WBS (despeses i ingressos)

 

PREC

Ens agradaria venir al ple i poder treballar en un espai amb condicions. Per nosaltres el ple és un espai de treball i el fet que no hi hagi taula ens dificulta aquest objectiu. El regidor Marcel Martínez explicava a l’alcalde que si cal, el proper ple, vindrem amb una taula de càmping però que hem de poder treballar amb condicions dignes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.