La CUP s’obre a Vilafranca per renovar el projecte polític i configurar la llista electoral

assembleaVilaAquest dissabte a les 10h a l’Escorxador, presentem la feina feta en matèria de programa, campanya i llistes.
La participació ciutadana, la base sobre la qual seguirem treballant.

Fa vora un any, la CUP de Vilafranca vam engegar un procés per renovar el projecte polític amb la participació ciutadana com a motor. Durant tot aquest any s’han anat celebrant assemblees obertes i taules rodones que han servit per enriquir el programa, però també s’han creat comissions des de les que s’ha estat dissenyant la campanya i el procés d’elaboració de les llistes.

A l’assembla oberta d’aquest dissabte, doncs, presentarem el resultat dels últims mesos de treball, de manera que es donaran a conèixer els 5 eixos principals del programa, així com algunes propostes concretes, el contingut i el disseny de la campanya electoral i la metodologia per a elaborar les llistes.

Una de les novetats d’aquest dissabte serà la presentació del què hem anomenat «programa viu», el qual estarà penjat a la web de la candidatura durant els propers quatre anys, completament obert a les actualitzacions, propostes i discussions que hi aportin els usuaris. A més a més, des de la CUP apostarem pel plantejament de propostes concretes per transformar les dinàmiques municipals, a treballar tant des de la institució com des de la col·laboració estreta amb el teixit associatiu de la vila i la ciutadania.

Destaquem també la proposta de reglament per a elaborar la llista de la candidatura, a validar durant l’assemblea, ja que es proposa una primera fase oberta durant la que qualsevol vilafranquí podria proposar candidats per ocupar els diferents trams de la llista.

Per tal de facilitar la participació de totes les capes de població, aquest dissabte també es presentarà una campanya de participació que estrena diferents vies de contacte directe amb la CUP: una línia de telèfon, una nova web, bústies i butlletes repartides a diferents punts de la vila, diverses aplicacions de xarxes socials i la trobada presencial al mateix local.

Finalment, des de la CUP animem a tots els vilafranquins a fer les seves aportacions en qualsevol àmbit per tal que quedin recollides el màxim de sensibilitats en el projecte final a presentar a les properes eleccions municipals.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.